Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Over Startersleningen.nl

Starterskrediet®

Met een Starterskrediet kunnen startende en gestarte ondernemers hun bedrijf financieren.

Ook als je financierings­aanvraag eerder is afgewezen bij de bank.

Doe de Starterskrediet scan »

Starterskrediet

Hoofdkantoor (administratie)

Adres
Raam 47
2801VJ Gouda

Bezoek uitsluitend op afspraak. Géén kas of waarde­papieren aanwezig.

Telefoon
0858772659 (werkdagen 10:00-12:00, 14:00-16:00)
E-mail
Stuur ons een e-mailbericht
Social Media
LinkedIn, Facebook, Google+
KVK
24444245
Werk­gebied
Lokale bedienings­locaties door heel Nederland: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Bank
Het vermogen van onze onderneming is ondergebracht bij Nederlandse groot­banken. Wij hebben eerste-hands ervaring met zakelijke bankproducten.
Bestuur
Het bestuur van onze onderneming bestaat uit ervaren ondernemers in de financiële branche. De bestuursleden zijn zelf eerst enkele bedrijven gestart en hebben deze laten uitgroeien tot succesvolle MKB-ondernemingen. Daarbij heeft het bestuur de kennis en ervaring opgedaan om nieuwe ondernemers via dit initiatief te helpen om met behulp van externe financiering ook een succes van hun bedrijf te maken.
Boekhouding
De boekhouding van onze onderneming wordt periodiek nagelopen met een deskundig administratie & boekhoudkantoor uit regio Gouda. Jaarlijks deponeren wij de publicatie jaar­rekening bij de KvK.
Werken bij
Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en onontdekt talent ter versterking van ons team. Bekijk ons overzicht van actuele vacatures.

Producten & diensten

Wij informeren & adviseren uitsluitend ondernemers over zakelijke kredieten en financieringen (dus geen verzekeringen of particuliere kredieten!). We werken hiervoor samen met onafhankelijk financieel bedrijfsadviseurs van 'ZekerOndernemen' in heel Nederland. Zij werken onder eigen KVK en vergunningen. Meer hierover leest u in ons dienstverleningsdocument.

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.

Contact opnemen met Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende zakelijke adviesorganisatie voor Starterskrediet®. Onze vakbekwame bedrijfsadviseurs komen graag bij je onderneming langs om jou te helpen aan een passende bedrijfsfinanciering met Starterskrediet®.

Ook beantwoorden onze bedrijfsadviseurs graag al je ondernemersvragen, inclusief de beste financiering met de meeste overheidssubsidie.

Welke bedrijfsfinancieringen mogelijk?
Benieuwd naar een eerste indicatie van de financieringsmogelijkheden van je bedrijf? Scan dan hier je bedrijf(splannen) voor Starterskrediet. Mocht je al een bedrijf hebben, scan dan je onderneming op bedrijfsfinanciering. Je krijgt de uitslag van de scan (gratis) toegestuurd.
Bedrijfsadvies nodig?
Wil je weten hoe onze bedrijfsadviseurs jou kunnen adviseren en begeleiden in het financieren van je onderneming? Gebruik dan niet het algemene contactformulier maar vraag hier vrijblijvend bedrijfsadvies aan. Dan kunnen we je namelijk sneller en gerichter helpen.
Snel een financieringsofferte?
Mocht je al weten welke bedrijfsfinanciering je nodig hebt, vraag dan hier direct een financieringsofferte aan. Je krijgt dan van ons een voorstel inzake het regelen van de gevraagde bedrijfsfinanciering.
Informatie voor professionals (adviseurs/financiers)
Ga naar de pagina met informatie voor adviseurs, informatie voor financiers of informatie voor adverteerders voor instructies hoe ons het beste te contacteren.

Tip: Raadpleeg eerst onze self-service kennisbank met antwoord op veel gestelde vragen van klanten. Via deze kennisbank heb je namelijk het snelst een antwoord.

Voor alle overige vragen, klachten, terugbelverzoeken, suggesties en/of tips gelieve gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

STARTERSKREDIET® CONTACTVERZOEK INDIENEN
7.611× verstuurd

Onze Starterskrediet® specialist neemt contact met u op om uw vraag te beantwoorden.
Vraag/opmerking

:

:

:

:

Contact­gegevens

:

:

:

:

:

:

:

:
(toev. )Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
contact opnemen, vind bedrijfsfinancieringsadviseur