Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Geef hier uw mening aan de RIVM over versoepeling van de Corona maatregelen voor bedrijven in Nederland


Van de

Delft – Middels de website van TU Delft worden vanaf 29 april 2020 circa 10.000 burgers gevraagd om hun mening/advies te geven over versoepeling van de maatregelen die de Rijksoverheid heeft getroffen ter bestrijding van het Corona virus (COVID-19). Via de link in dit bericht kunt u als ondernemende burger (burger met onderneming of bedrijf) ook uw mening geven of bijvoorbeeld bedrijven weer open moeten kunnen gaan.

Bij een Participatieve Waarde Evaluatie (PWE) uitgevoerd via de TU Delft worden burgers gevraagd wat zij vinden van voorgestelde scenario's ter versoepeling van de Corona maatregelen voor Nederland. Als u ook een mening heeft dan wel een advies wilt geven aan het RIVM, kunt ook u als burger en ZZP'er/MKB'er de enquete online invullen op www.tudelft.nl/covidexit.

Geef aan welke versoepeling(en) u graag wilt

Deelnemers aan het onderzoek krijgen een aantal adviezen voorgeschoteld. Zij mogen kiezen om geen, één of meerdere adviezen inzake versoepeling van de Corona maatregelen voor te stellen aan de Rijksoverheid.

De volgende opties worden geboden:

  • Voor mensen die immuun zijn worden alle beperkingen opgeheven

  • Bedrijven gaan weer open (horeca en contactberoepen zoals kappers blijven nog wel gesloten)

  • Jongeren hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te bewaren

  • Directe familieleden hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren

  • In Friesland, Groningen en Drenthe worden beperkingen opgeheven

  • Horeca en entertainment gaan weer open

  • Verzorgingstehuizen staan bezoek toe

  • Werknemers in contactberoepen (o.a. kapper) mogen weer werken

Op interactieve wijze kunt u op adviezen stemmen. Maar het is niet mogelijk om alle 8 adviezen voor te leggen. U zult dus moeten aangeven, welk advies of combinatie van adviezen uw voorkeur heeft.

U start uw deelname aan het onderzoek via www.tudelft.nl/covidexit.

Wetenschappers doen onderzoek

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoekers van de Technische Universiteit Delft in samenwerking met onderzoekers van andere universiteiten en onderzoekers van het RIVM. Beleidsmedewerkers van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het Ministerie van Financiƫn hebben ook meegekeken. Het project wordt gefinancierd uit het TU Delft Covid-19 response fund.

Beperkt aantal deelnemers

Wacht niet te lang met uw deelname aan het onderzoek. Want er worden slechts 10.000 burgers ondervraagd. Zorg dus dat uw stem als ondernemer ook gehoord wordt, door uw antwoorden tijdig in te sturen. Het onderzoek wordt vanaf 29 april 2020 geopend op www.tudelft.nl/covidexit.

Sleutelwoorden:
tu delft, corona, covid-19, versoepeling, maatregelen, financiering, enquete, mening geven, pwe, rivm, rijksoverheid, academisch onderzoek, wetenschap, response fund, starterskrediet, ondernemerskrediet, borgstellingskrediet, exit
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.