Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Ondernemers klopten in oktober 2019 vaker aan bij bancair kredietloket


Van de

Amsterdam – De Europese Centrale Bank (ECB) stelt in het maandrapport over de bancaire zakelijke krediet­verlening aan bedrijven in Europa in de maand oktober 2019 dat er 18 miljard euro aan extra bedrijfsleningen zijn afgesloten. Dit is een groei van 3,8% ten opzichte van oktober 2018.

Franse en Duitse bedrijven hebben met 6,9% en 7,2% jaarlijkse groei relatief de meeste behoefte aan ondernemings­kredieten. Daarentegen krimpt de Nederlandse behoefte naar bancaire financiering met -0,6%. Italië is er met een krimp van -5,6% het hardst op achteruit gegaan.

ING zegt nog niet enthousiast te zijn

ING econoom Peter vanden Houte geeft aan dat er, ondanks de toename van de verstrekte bedrijfskredieten in Europa, nog geen reden is om op de zaken vooruit te lopen. Het ondernemersklimaat lijkt zelfs iets te verzwakken. Order­portefeuilles krimpen al 3 maanden achter elkaar. Zijn verwachting is dat een opleving van de economie derhalve slechts een tijdelijke zal zijn.

Sleutelwoorden:
europese centrale bank, zakelijke kredietverlening, starterskrediet, ondernemerskrediet, oktober, 2019, 2018, cijfers, eurozone, geldloket, optimisme, ing bank, optimisme, handelsoorlog, brexit, china, ondernemersklimaat
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.