Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Duitse fintech N26 haalt ditmaal 300 miljoen USD op


Van de

Amsterdam – Amper een jaar na de vorige investeringsronde, heeft de Berlijnse start-up N26 bij de tweede kapitaalronde een financiering van 300 miljoen USD opgehaald. In totaal komt de geldkraan­teller daarmee uit op een half miljard dollar, waarmee N26 meer geld heeft opgehaald dan haar Britse tegenhanger Revolut.

Het Duitse N26 en het Britse Revolut vechten als een soort tweelingen om hetzelfde kapitaal en om dezelfde klanten. Één van de investeerders in N26, het Londonse Greyhound Capital waarvan de Nederlandse Wouter Gort mede-oprichter is, heeft bij wijze van onpartijdige vader in beide bedrijven naar eigen zeggen 'tientallen miljoenen' geïnvesteerd. Revolut is intussen met een financieringsronde voor nog eens 500 miljoen dollar bezig (om N26 weer in te kunnen halen met opgehaald geld).

Gratis wereldwijde digitale bank

De ambitie van N26 is om een wereldwijde digitale bank te worden. Dat zegt de Oostenrijkse Valentin Stalf, mede-oprichter van het bedrijf en samen met zijn zakenpartner tevens meerderheids­aandeelhouder. Momenteel heeft het zo'n 2,3 miljoen klanten uit Europa. De meeste van deze klanten betalen niets voor de diensten van de volledig digitale bank.

Groeien met geld

Met het opgehaalde geld wil N26 in 2019 internationaal uitbreiden naar de Verenigde Staten. Met eenzelfde expansie was het Britse Revolut ook al mee bezig. De uitbreiding naar Amerika was in 2018 door beide bedrijven niet gelukt, omdat Amerikanen toch andere gebruiken blijken te hebben als het gaat om hun bankzaken regelen. Toch lijkt N26 al een voet tussen de overzeese deur te hebben: het heeft een partnerbank gevonden in de VS.

Investeerdersclubje

Tot de investeerders behoren:

  • de Chinese miljardair Li Ka-Shing,

  • het Singaporese staatsfonds GIC,

  • het Chinese betaalbedrijf Tencent,

  • de Duitse verzekeraar Allianz,

  • het Duitse-Amerikaanse Valar Ventures.

Sleutelwoorden:
startup, starterskrediet, n26, duitsland, fintech, digitale bank, berlijn, investeringsronde, amerika, revolut, gratis diensten, expansie, groeifinanciering, race
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.