Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

In China meer geld opgehaald door startups dan in Amerika


Van de

Amsterdam – Geloof het of niet, maar in China is er in het tweede kwartaal van 2018 meer geld geïnvesteerd door durfkapitalisten dan in Amerikaanse opstartende bedrijven. Hiermee haalt China voor het eerst Amerika in als het gaat op geld ophalen bij venture capital bedrijven.

Zo'n 47% van het in het tweede kwartaal 2018 wereldwijd geïnvesteerde durfkapitaal is in Chinese bedrijven gestopt. Amerika is met een 35% daarmee achter gaan lopen op China. Het lijkt er hiermee op dat ondernemers die geld zoeken beter Chinees dan Amerikaans kunnen gaan leren.

Het leeuwendeel van de Chinese investeringen, zo'n 14 miljard Amerikaanse dollar, is in één keer in Ant Financial gestopt. Onder de investeerders bevinding zich Singapore' GIC en Temasek Holdings, Canada Pension Plan Investment Board en Silver Lake. Maar ook zonder deze ene mega-investering blijft China met 36% van het wereldwijd geïnvesteerde durfkapitaal aan kop staan.

Één van de drijvers achter de snel toenemende investeringsrondes is dat China zich als land meer wil gaan focussen op de ontwikkeling van innovatieve technologiën. Bedrijven die kunstmatige intelligentie maken of bijvoorbeeld een nieuwe toepassing van blockchain bedenken, kunnen rekenen op miljoenen van investeerders.

Sleutelwoorden:
starterskrediet, startupfinanciering, venture capital, durfkapitaal, amerika, china, ondernemerskrediet, pensioenfonds, cijfers, wereldeconomie, investeringen, 2018
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.