Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

ECB: Zakelijke kredietverlening groeit in mei 2018 met 3,9%


Van de

Amsterdam – In het rapport dat de Europese Centrale Bank (ECB) uit heeft gegeven in juni 2018 over de geldgroei in mei 2018, blijkt dat de zakelijke kredietverlening aan niet-financiële instellingen met 3,9% is gestegen. Het aantal bedrijfsfinancierings­aanvragen bij banken en financiers neemt dus nog steeds toe. Wel vertraagt de groei in aanvragen, als je 2018 vergelijkt met 2017.

De kredietverlening aan grootzakelijke bedrijven, MKB-ondernemingen en ZZP'ers (de zogenaamde private sector) stijgt dus flink in mei 2018. Dat is goed nieuws, want in 2017 leek het er nog op dat bedrijven minder nieuwe bedrijfskredieten toegewezen kregen door een vertraging in de groeicijfers.

Zakelijke schulden dalen per saldo

Het totaalbedrag aan nieuw afgesloten ondernemerskredieten in Nederland weegt echter niet op tegen de aflossingen die Nederlandse bedrijven doen op hun zakelijke leningen. Per saldo lost ondernemend Nederland haar schulden af. Dit gaat echter wel relatief in een afnemend tempo. Daarom wordt het spannend of in een volgend bulletin van de ECB zal blijken of deze trend zit doorzet.

Sleutelwoorden:
ecb, zakelijke kredietverlening, starterskrediet, borgstellingskrediet, ondernemerskrediet, bedrijfskrediet, mei, april, geldgroei, m1, m3, nederland, europa, lening afbetalen, groeivertraging
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.611× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.