Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

EIB stelt 700 miljoen euro beschikbaar voor MKB leningen


Van de

Amsterdam Zuidoost – Een lager rentetarief voor zakelijke leningen aan ondernemers en bedrijven die in Nederland, België of Luxemburg gevestigd zijn. Dat is mogelijk geworden voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), nu de Europese Investeringsbank (EIB in maart 2017 heeft toegezegd 350 miljoen euro beschikbaar te maken voor ondernemers in de Benelux. De ING Bank leent 200% uit op dit bedrag, waardoor er totaal 700 miljoen euro extra zakelijk geleend kan worden.

Het financierings­programma is bedoeld om kleine ondernemers in de Benelux en Europa toegang te geven tot meer manieren om hun investeringen in start of bedrijfsgroei extern te kunnen financieren. Zelfs nu de economie in 2017 al flink aan het herstellen is, blijft de noodzaak groot om ondernemers financieel te helpen.

Lagere leenrentes door beste rating

Vanwege de 'Triple A'-rating van de Europese Investeringsbank (EIB) kennen deze kredieten, leningen en leases een aantrekkelijk lager rentetarief dan reguliere bedrijfsfinancieringen. Dat betekent dat MKB-ondernemers lagere maandlasten zullen hebben dan wanneer zij bij een reguliere financier zouden lenen.

Financieringsvoorwaarden

Er kan tot 12,5 miljoen euro per project financieel voor de volledige 100% worden gedekt vanuit de EIB. Omdat de ING bank eenzelfde bedrag mee dekt, kunnen ondernemers met een financieringsbehoefte tot 25 miljoen euro aankloppen voor goedkoop geld.

Het 'zakelijk geldloket' wordt geopend in maart 2017 voor ondernemers uit de Benelux. Voor Nederlandse is de helft van de pot gereserveerd; de andere helft van het budget is bedoeld voor Belgische en Luxemburgse ondernemingen.

Sleutelwoorden:
europese investerings bank, ing, starterskrediet, starterslening, bedrijfskrediet, zakelijke lening, bedrijfsfinanciering, ondernemerslening, mkb, nederland, europa
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.611× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.