Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Kredietunie Kinderopvang opgericht


Van de

Utrecht – Middels de oprichting van een eigen kredietunie voor de kinderopvangbranche wordt het voor MKB-ondernemers mogelijk om weer zakelijke investeringen te doen. Brancheorganisatie Kinderopvang en de Vereniging Christelijke Kinderopvang Nederland (VCKN) gaan samen de kredietunie realiseren.

Ondernemers in de kinderopvang hebben het de laatste jaren financieel erg moeilijk gehad. Enerzijds kregen zij moeilijk een bedrijfsfinanciering via de bank. Anderszijds heeft de kinderopvang te maken met steeds strengere overheidsbeleid en een aantrekkende economie.

Moeilijke branche met weinig investeringsmogelijkheden

Huisvesting is voor de kinderopvangsector één van de belangrijkste financieringsposten waarvoor bedrijfskrediet nodig is. Maar zelf investeren lukt de meeste ondernemers niet. Daarom gaan veel ondernemingen in de kinderopvang failliet of worden zij overgenomen door een grotere concurrent.

Lange aanloop naar oprichting kredietunie

Het was de bedoeling om in het najaar van 2015 al de eerste bedrijfskredietaanvragen te kunnen behandelen. Er loopt al sinds 2014 een intentie overeenkomst om de financieringsfaciliteit te realiseren. Nu, in 2016, lijkt de oprichting van de Kredietunie Kinderopvang dan eindelijk een feit.

Sleutelwoorden:
kredietunie, kinderopvang, oprichting, bedrijfskrediet, starterskrediet, financiering, vckn, brancheorganisatie, 2014, 2015, 2016, bedrijfshuisvesting, zakelijke investeringen, starterskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.611× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.