Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Neelie Kroes opent collectief ondernemersplatform StartupUtrecht


Van de

Utrecht – Voormalig EU commissaris Neelie Kroes opent StartupUtrecht.nl Dat is een platform waar startup ondernemers kunnen bouwen aan hun bedrijf. Tevens kunnen zij netwerken met andere ondernemers. De hub fungeert als promotor en facilitator van initiatieven van startups uit de provincie Utrecht.

Startup Utrecht valt onder de noemer van StartupDelta. Dat is een initatief ontstaan in juli 2015 om Nederland beter op de kaart te zetten als startupland. Het is de opdracht aan Neelie Kroes om dit te bewerkstelligen. Daarom opende Neelie vandaag de hub in provincie Utrecht.

Maurice Bakker, oprichter van Holland Startup, was erg blij met het bezoek van Neelie Kroes en de officiële opening die volgde. Het was volgens Maurice Bakker noodzakelijk dat er ook in Utrecht een hub bij kwam. Er was veel vraag naar zo'n verbindingsplatform vanuit Utrechtse startups. Tegelijkertijd met de opening vindt het Appril-festival plaats in Utrecht, dat startups die Apps ontwikkelen in the picture zet.

Startup eco-systeem

De provincie Utrecht kent al meer dan 400 startups. Met de nieuwe hub in Utrecht wordt verbinden met mentoren, kennisinstellingen, banken, investeerders, oprichters en bedrijven toegankelijker voor startups. Ook wordt er een startup database aangelegd. StartupUtrecht is mede mogelijk gemaakt door bedrijven en instellingen zoals Utrecht Science Park, UtrechtInc, Jaarbeurs, Gemeente Utrecht en Economic Board Utrecht.

Sleutelwoorden:
startup, provincie utrecht, hub, neelie kroes, starterskrediet, opening, private investeerders, banken, online platform, funding, maurice bakker, universiteiten, eco-systeem, apps, eu
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.