Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Oud-minister Willem Vermeend benoemd tot ambassadeur Nederlandse FinTech-sector


Van de

Den Haag – Als onderdeel van de Actieagenda Smart Industry is Willem Vermeend (67) benoemd als speciale afgezant voor de FinTech-sector in Nederland. Hij zal de brug gaan slaan tussen de Rijksoverheid, de FinTech-sector, bedrijven en de toezichthouders zoals De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiele Markten (AFM). De bedoeling is dat Nederland goed op de kaart wordt gezet als vernieuwer in de financiële branche.

Vermeend is al een aantal jaar bezig met het van de grond krijgen van ICTMKB). Sinds 2013 heeft Vermeend zijn aandacht gericht op onderwerpen zoals Big Data en 3D-printen. Daarnaast heeft Vermeend nauwe banden met universiteiten, en heeft hij zijn sporen verdiend in de politiek als staatssecretaris en minister.

Bedrijfskrediet toegankelijk maken

Volgens Vermeend krijgen startups en MKB-ondernemers met FinTech meer mogelijkheden om hun bedrijf te financieren. Zo kunnen ook jonge ondernemers een bancair starterskrediet krijgen. Als voorbeeld van een innovatieve startup noemt Minister Henk Kamp het succes van de financiële starters Bunq en Adyen. Om aan de vernieuwende economie te voldoen, waarin robotisering, automatisering en digitalisering centraal staat, zijn er nieuwe financieringsvormen nodig.

Sleutelwoorden:
willem vermeend, henk kamp, ministerie van economische zaken, financien, mkb, starterskrediet, innovatieve startups, fintech, 3d-printen, schakelfunctie, benoeming, nederland, toezichthouders, bedrijfsleven, ambassadeur, ict, vernieuwing
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.611× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.