Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Groeikapitaal van Social Impact Ventures voor recyclingsbedrijf Afval Loont


Van de

Barendrecht – Na een investeringsronde heeft het investeringsfonds Social Impact Ventures (Social IV) een groeikapitaal verstrekt aan het recyclingsbedrijf Afval Loont. Met een flink minderheidsbelang participeert Social IV nu mee, naast afvalbedrijf Van Gansewinkel, adviesbureau Rebel en de oprichter zelf. Met de bedrijfsfinanciering hoopt Afval Loont het aantal filialen uit te breiden van 4 naar 50 in heel Nederland.

De jonge, succesvolle social onderneming Afval Loont verzamelt huishoudelijk afval van consumenten. Consumenten, die hun textiel, papier, kunststof, frituurvet, blik/metaal en dergelijk inleveren bij één van de filialen van Afval Loont, krijgen een vergoeding van enkele eurocenten per kilo. Op deze manier stimuleert Afval Loont het recyclen van huishoudelijk afval en bevordert de reductie van CO2. Van 2012-2015 is al 13.000 ton CO2 bespaard met alleen al de filialen in Barendrecht en gemeente Rotterdam.

Investeringsronde

Nu de onderneming een aanvullend groeikapitaal heeft verworven, kan de jaarlijkse uitstoot van CO2 nog verder aangepakt worden. Met het opgehaalde geld wil Afval Loont extra filialen openen waar het afval naartoe gebracht kan worden. Zo wordt binnenkort de vestiging in Krimpen aan den IJssel geopend. De partners van Social Impact Ventures gaan de ondernemer begeleiden bij het realiseren van de opschaling naar vestigingen in heel Nederland.

Sleutelwoorden:
minderheidsbelang, aandelenparticipatie, groeikapitaal, social impact ventures, afval loont, gemeente rotterdam, nederlandse recyclingsbank, starterskrediet, bedrijfskrediet, ondernemerskrediet, bedrijfsfinanciering, sociaal ondernemerschap
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.611× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.