Dankuwel. U bent akkoord gegaan met ons cookie­beleid. Deze website kan nu volledig functioneren.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Bedrijf starten en/of financieren tijdens schuldsaneringstraject ondernemer

Het is niet mogelijk om een bedrijf te financieren wanneer u als ondernemend natuurlijk persoon in een schuldsaneringstraject verblijft of onlangs bent geraakt.

U kunt helaas géén bedrijfsfinanciering, bedrijfskrediet, starterskrediet of andere vorm van zakelijke investering verkrijgen wanneer u als ondernemend persoon in een schuldsaneringstraject bent of recent bent geweest. Wij kunnen u derhalve ook niet verder helpen zolang u niet uit de schuldsanering bent gekomen.

U dient zich als aspirant ondernemer in de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) te houden aan de bepalingen uit die wet. Raadpleeg daarom te alle tijden een jurist of uw bewindvoerder alvorens u overweegt een onderneming te starten of aan te houden tijdens het schuldsaneringstraject.

Naast de wettelijke beperkingen op ondernemen tijdens een schuldsaneringstraject, vinden nagenoeg alle banken, financiers en investeerders uw kredietwaardigheid te risicovol om in uw ondernemingsplannen te gaan investeren.

Vraag gesteld op:
Sleutelwoorden:
schuldsanering, wsnp, wet schuldsanering natuurlijke personen, bedrijfsfinanciering, bedrijf starten, ondernemen, starterskrediet, crowdfunding
FacebookGoogle PlusLinkedIn

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.611× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.