Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Prinsjesdag 2015: 'Meer financieringsmogelijkheden voor startups en MKB ondernemers'


Van de

Den Haag – Het Ministerie van Economische Zaken (EZ) gaat startups en MKB-ondernemingen in 2016 verder stimuleren door toegankelijkere subsidie­regelingen, extra ruimte voor bedrijfsfinanciering en het versoberen van regeldruk voor ondernemers. Dat blijkt uit de op Prinsjesdag 2015 gepresenteerde Miljoenennota.

Het Ministerie redeneert dat van elk €100 die wordt verdient in het bedrijfsleven, meer dan de helft uit het MKB komt. Tevens ontstaat het merendeel van de banen bij MKB-ondernemingen. Het MKB wordt dan ook gezien als de motor van de economie. Binnen een aantal topsectoren wordt dan ook volop geïnvesteerd door de Rijksoverheid.

Bestaande programma's verlengd

Het Aanvullend Actieplan MKB-financiering en het Startup Delta initiatief worden voortgezet. Daarnaast komt er €50 miljoen aan stimuleringsgeld beschikbaar voor het bedrijfsleven. Het budget voor de Research en Development Aftrek (RDA) en de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) wordt aangevuld en de twee regelingen gaan voortaan door als één geïntegreerd subsidie.

Om meer ondernemers slim gebruik te laten maken van financieringsopties, gaat het Ministerie ook beter de weg wijzen naar waar geld op te halen is.

Sleutelwoorden:
mkb, ministerie van economische zaken, prinsjesdag 2015, innovatie, startup delta, actieplan mkb-financiering, starterskrediet, bedrijsfinanciering, startupfinanciering, garantieregelingen, crowdfunding
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
5.629× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.