Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Investering 200 miljoen euro in menselijke kunstmatige intelligentie


Van de

Amsterdam – Het onderzoeks­netwerk ELLIS heeft middels investeringen van onderzoeks­instituten en universiteiten 200 miljoen euro budget weten op te halen. Het doel van de samenwerkende Europese topexperts in kunstmatige intelligentie (AI) is om in Europa meer promovendi aan te trekken die zich laten opleiden tot wetenschappers in menselijke AI.

Max Welling, hoofd van de Nederlandse afdeling van de ELLIS-vereniging, geeft aan dat Europa noodzaak heeft aan een sterke sector in de AI. Europa loopt achter op landen als China en Noord-Amerika. Daarom zijn er meer talenten nodig die zich laten promoveren in de AI. Deze nieuwe jonge wetenschappers zullen weer de basis vormen van de volgende generatie Europese start-ups, althans dat is de gedachte.

Geld voor docenten

In Amsterdam gaan 3 docenten aan de slag voor ELLIS. Naast een hoogleraar, zullen er ook 6 mensen een promotie­traject in gaan. De samenwerking vindt plaats tussen verschillende faculteiten. Het is de bedoeling dat er tenminste één derde van de groep vrouw is. Momenteel zijn er namelijk 15 mannelijke AI-hoogleraren en slechts 2 vrouwen.

Nederlandse bedrijven

Met het bescheiden opgezette programma Kickstart-AI doen 5 bedrijven mee: Ahold Delhaize, ING, KLM, NS en Philips. Zij dragen financieel bij om uiteindelijk 60 universitaire docenten in AI op te leiden via Nederlandse universiteiten.

Vanuit Europa ondersteunen de bedrijven Audi, AVL, Bayer, Bosch, DeepMind, Greiner, Porsche en Siemens het onderzoeks­netwerk ELLIS.

Sleutelwoorden:
ellis, kunstmatige intelligentie, ai, 200, miljoen, universiteiten, starterskrediet, startup, onderzoeksinstituten, europa, israel, wetenschappers, research, rd, promovendi, opleidingen, landen, eenheid, vereniging
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.611× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.