Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Crowdfundingcampagne laserscheermes Skarp naar ander financieringsplatform


Van de

Amsterdam – De financieringscampagne voor het laserscheermes van Skarp Technologies staat vanaf vandaag 13 oktober 2015 op het crowdfundingplatform Indiegogo in plaats van Kickstarter. Skarp was geschorst van Kickstarter na een succesvolle crowdfundingscampagne. Daarom zocht het bedrijf een ander platform om alsnog het opgehaalde geld te kunnen ontvangen.

Skarp was geschorst van Kickstarter omdat het volgens Kickstarter geen werkend prototype kon laten zien. Dat is wel één van de voorwaarden van het crowdfundings­platform Kickstarter. Dit betekende dat Skarp het opgehaalde doelbedrag van $160.000 voor de innovatieve laserscheermas niet via Kickstarter meer kon ontvangen.

Om alsnog startersfinanciering op te halen, heeft Skarp de campagne na de schorsing verplaatst naar het concurrent platform Indiegogo. Hiermee heeft Skarp $500.000 aan funding op kunnen halen, een fractie van de totaal opgehaalde bedrag van 4 miljoen Amerikaanse Dollar bij Kickstarter. Indiegogo kent geen voorwaarde om een werkend prototype te kunnen laten zien.

Skarp geeft aan in 2016 de eerste laserscheermes op de markt te willen zetten. Mits de financieringscampagne succesvol is uiteraard.

Sleutelwoorden:
crowdfunding, starterskrediet, innovatie, scheermes, funding, kickstarter, indiegogo, skarp technologies, 2015, 2016, prototype, durfkapitaal, amerika, geschorst, bedrijfsfinanciering, campagne, investeerders aantrekken, concurrent
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
5.629× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.