Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Startersleningen.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Ondernemers met financieringsbehoefte nog onbekend met Kredietunie Zeeland


Van de

Vlissingen – Sinds de oprichting begin 2014 heeft Kredietunie Zeeland nog maar een paar bedrijfskredieten kunnen verstrekken. Om meer ondernemers te helpen aan een financieringen, gaat Kredietunie Zeeland meer reclame maken en zal zij aanwezig zijn op netwerkbeurzen.

Wanneer Zeeuwse ondernemers geen bedrijfslening of investeringskrediet kunnen krijgen via hun bank, kunnen zij aankloppen bij Kredietunie Zeeland. Mits zij een financieringsbehoefte tussen de €50.000 en €250.000 hebben.

Accountmanager Jan Kees Oorthuijs is heel de provincie Zeeland afgereisd, heeft diverse presentaties, contact onderhouden met accountantskantoren en banken. Hier zijn helaas nog maar weinig aanvragen uit voortgekomen. Om meer bekendheid te krijgen zal de Kredietunie Zeeland begin november 2014 op een bedrijfsbeurs aanwezig zijn.

Aantal aanvragen Kredietunie Zeeland
StatusAantal aanvragen
Totaal12
Afgewezen5
Ingetrokken1
Via private investeerder1
Kredietofferte2
Nog in behandeling3
Sleutelwoorden:
kredietunie, provincie zeeland, jan kees oorthuijs, bedrijfskredieten, starterskrediet, investeringskrediet, private investeerders, banken, netwerkbeurs, accountantskantoren, bedrijfsfinanciering
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
5.261× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.